Supreme Protection Glycol

Aqua Tech har udviklet det banebrydende frostsikringsprodukt Supreme Protection Glycol.

Supreme Protection Glycol er en propylenglycol med en hidtil uset ledningsevne, der minimerer risikoen for galvanisk tæring. Foruden dette har den eminente korrosionsbeskyttende egenskaber og ekstra lang levetid. Den udviser forbedrede egenskaber med henblik på en lav galvanisk korrosion i forhold til andre kølemidler.

Supreme Protection Glycol er blevet testet, hvor det er blevet sammenholdt med et longlifeprodukt, der af mange er regnet for det bedste frostsikringsprodukt på markedet.

Aqua Tech yder 10 års garanti for levetiden på Supreme Protection Glycol ved mængder over 1.000 l forudsat, at systemet er rent, bakteriefrit og tømt for gamle glycolrester. Umiddelbart efter påfyldning af Supreme Protection Glycol udtages en prøve til Aqua Tech, som uden beregning kontrollerer, at forudsætningerne er opfyldt. Herefter udstedes et garantibevis. For hver 24 måneder udtages ligeledes kontrolprøver for at følge udviklingen. 

Har du blandede metaller i dit anlæg, ønsker du ekstra lang levetid eller vil du simpelthen bare have det bedste produkt er Supreme Protection en oplagt mulighed.

Du er velkommen til at ringe til Kim Toft Hansen og få en snak om, hvilken glycoltype og blanding, der er bedst til jeres anlæg, samt hvilke tiltag der skal til for at give glycolen de optimale betingelser og dermed også den længste levetid. 

Kontakt os gerne for råd og vejledning

Oversigt med datablade