Blødgørings-anlæg

FU 817 CI Cabinet

ECOSOFT FU 817 CI er vore mindste blødgøringsanlæg, dog stor nok til den lille famile. Den har den intelligente styring fra CLACK, som selv regner ud, hvornår der skal regenereres næste gang. Det gør den på et forud programmeret tidspunkt, efter eget valg. Dermed leverer den blødgjort vand til hele familien konstant, uden man opdager, at den skal regenerere.

FU 1018 CI Cabinet

Ecosoft FU 1018 CI er til den store familie eller industri med mindre behov. Lige som sin lillebror FU 817 CI er den udstyret med Clack styring, der også har et fejl-og diagnoseafsnit. Alle komponenter i anlægget har NSF og ANSI 61 certificering, hvilket udgør den amerikanske drikkevandsgodkendelse.

FU Single

ECOSOFT FU Single er en serie af højtydende enkeltsøjlet kvalitets anlæg, der blødgør ned til 0 hårhedsgrader. De er udstyret med den velrennomerede Clack ventil med intelligent styring. Den har mange features bl. a. et afsnit med forbrug og diagnose. Alle komponenter er fremstillet af Clack og er NSF og ANSI 61certificeret.

Der ydes 3 års fabriksgaranti på alle Ecosofts produkter.

FU Twin

Ecosoft FU Twin er en serie af dobbeltsøjlet blødgøringsanlæg til kontinuerlig drift i høj kvalitet. Alle komponenter er lavet af Clack, et af verdens førende firmaer inden for vandbehandlingsanlæg.
Regenereringsprocessen er styret af den intelligente ventil WS-1 CI, der har mange muligheder i programmeringsdelen. Der er mulighed for modstrømsflow (ekstraudstyr). De enkelte trin i regenereringscyklussen kan styres enkeltvis. Ved opfyldning af saltbeholderen regner den selv behovet ud, så der kun bliver brugt den nødvendige mængde salt ved hver regenerering. I controlleren er der et diagnoseafsnit, hvor man kan se flow, max. flow, tankoverførsler, restkapacitet for de sidste 7 dage og vandforbrug de sidste 7 dage.

Der ydes 3 års fabriksgaranti på alle Ecosofts produkter