Glycol

Kvalitetsglycol fra Aqua Tech Vandbehandling

Aqua Tech Vandbehandling udvikler, fremstiller og sælger frostsikringsvæsker baseret på enten ethylenglycol eller propylenglycol fremstillet i Europa. Har jeres virksomhed behov for en løsning, er vi klar til at hjælpe jer godt videre.

Vi forsøger at sætte os i kundens sted og lytter til behovet. Vi kan rådgive og sparre med jer for at finde den optimale løsning til jeres frostsikringsbehov. Vores mål er at sikre, at jeres kølesystem opererer optimalt, samtidig med at vi er en pålidelig partner, der er tilgængelig gennem hele processen.

High Protection Glycol

I 2011 udviklede vi  High Protection Glycol på baggrund af vores erfaringer med problemer i frostsikrede køleanlæg. Det innovative produkt har vist sin værdi i en lang række køleanlæg. High Protection Glykol går længere end blot at sikre frostbeskyttelse. Det renser, passiverer og beskytter mod korrosion, hvilket bidrager til en fejlfri og effektiv drift af kølesystemet.

Sunpower Protection Glycol

Aqua Techs engagement i vores kunders unikke behov har gennem årene ført os til en bedre forståelse af fjernvarmesektoren. Her har solfangeranlæg stået over for udfordringer, der potentielt kunne påvirke deres ydeevne negativt. Traditionelle glykolblandinger viste sig at være utilstrækkelige og medførte korrosion og tilslamning. Det førte til Sunpower Protection Glycol, som vi introducerede i 2018.