High Protection Glycol

Aqua Tech er producent og leverandør af High Protection Glycol i både ethylenglycol og propylenglycol. Vores High Protection Glycol er en premium glycol fra Shell Europa, der er forstærket med stabiliserende og korrosionshæmmende additiver fra Nalco. Denne omhyggelige kombination giver en betydelig beskyttelse og en forlænget levetid.

Omhyggelige blandinger til jeres behov

Vores blanding af High Protection Glycol gennemføres manuelt og overvåges konstant, hvilket sikrer den optimale kvalitet. Blandingen udføres kun ved bestilling, hvilket kan give en smule ekstra leveringstid, men samtidig garanterer en frisk og optimal blanding. Alle vores leverancer er desuden tydeligt datomærket for fuld gennemsigtighed.

Hos Aqua Tech lægger vi stor vægt på at opretholde en høj kvalitet, hvilket afspejles i vores tætte egenkontrol. Som en del af det tilbyder vi analysecertifikater for alle leverancer, der overstiger 200 kg.

Vores High Protection Glycol er tilsat additiver, der beskytter alle metaller i systemet. Denne beskyttelse er særlig kritisk, når der involveres metaller som kobber eller aluminium. Stabilisatoren i glycolen øger dens modstandsdygtighed over for ilt, hvilket medfører en markant længere levetid.

Kom skader i forkøbet

Glycol, der i essensen er en alkohol, kan oxidere og derved danne biprodukter, såsom glycolsyre, der kan lave skader på anlægget. Oxidation kræver tilstedeværelse af ilt og et oxidationsmiddel. De mest velkendte oxidationsmidler, når det kommer til glycol, omfatter: 

  • Metalioner (jern, kobber, aluminium og zink) 
  • Forurening (rester fra skærevæske, partikler fra smuds og lignende) 

 
For at mindske dannelsen af syre er vigtigt, at systemet er rengjort. Dette kan ofte opnås ved skylning med rent vand. I tilfælde af meget forurenet udstyr eller brug af galvaniserede rør, anbefaler vi en udsyring for optimal effektivitet. Har du spørgsmål til produktet, står vi klar med svarene. Vi forsøger altid at afdække vores kunders behov og kommer med forslag til en løsning.