Filtre

Big Blue Filterhus

Størrelse: 4,5″ x 10″ og 4,5″ x 20″ Tilslutning: 1″
Max. flow: 83 l/min.
Trykområde: 3,5 – 6 Bar
Max. tryk: 8 Bar
Temperaturområde: +3 – +43 °C

High Pressure Filterhus

Størrelse: 2,5″ x 10″Tilslutning: 1/2″, 3/4″ eller 1″Max. flow: 10 l/min Trykområde: 3,5 – 4 Bar Max. tryk: Op til 30 bar Temperaturområde: +3 – +43 °C

Scalex

Beskytter vandvarmere, vaskemaskiner og opvaskemaskiner mod kalkbelægninger. Den innovative og miljøvenlige metode. Fosfat og polyfosfatfri. Ej sundhedsskadelig. Behandler 20.000 l vand inden udskiftning.
Temperaturområder:
Vandvarmere op til 105 °C
Vaske-og opvaskemaskiner +3 – +43 °C

Filterpatron

Passer til 2,5″ x 10″ filterhus. Fåes i størrelserne: 1, 5, 10 og 20 micron

Filterpatron

Passer til Big Blue 20″ filterhus. Fåes i 5 og 20 micron

Filterpatron

Passer til Big Blue 10″. Fåes i 5 og 20 micron

Kulfilterpatron

Coconut shell aktivt kulfilter. Passer til 10″ filterhus. Filtrerer olie, clor, pestider oma.

Kulfilterpatron

Centaur. Katalytisk aktivt kul. Passer til Big Blue 20 ” Filtrerer bl.a. hydrogen sulfid og organisk materiale. Forbedrer lugt og smag og renser misfarvning.

FP-serien

FP-serien finfiltrerer vandet for partikler, løsrevet biofilm, sand, rust og snavs. Leveres enten med timerstyret eller automatisk ventilstyring til returskylning. Alle komponenter er fremstillet af Clack, som er et af verdens førende firmaer inden for vandbehandlingsanlæg.

FPA-serien

FPA-serien består af et kulfilter, der filtrerer vandet for klorin, giftige klorprodukter og naturlig organisk materiale. Leveres enten med timerstyret eller automatisk ventilstyring til returskylning. Alle komponenter er fremstillet af Clack, som er et af verdens førende firmaer inden for vandbehandlingsanlæg.

FPC-serien

FPC-serien har et katalytisk aktivt kulfilter, der filtrerer vandet for hydrogensulfid. Forbedrer lugt og smag. Leveres enten med timerstyret eller automatisk ventilstyring til returskylning. Alle komponenter er fremstillet af Clack, som er et af verdens førende firmaer inden for vandbehandlingsanlæg.