Sunpower Protection Glycol

Aqua Tech har udviklet to frostsikringsprodukter specielt designet til solvarmeanlæg

Sunpower Protection Green Line er udviklet for at imødekomme de stigende krav til miljøbeskyttelse. Landets kommuner får mere og mere fokus på risikoen ved udslip fra de rør, der ligger under jordoverfladen. Til at beskrive miljøpåvirkningen har Tyskland udviklet klassificeringen WGK (Water Hazard Class).

Sunpower Protection Green Line opfylder WGK 1 uden at gå på kompromis med kvalitet og beskyttelse. Blandingen består af europæisk fremstillet propylenglycol, demineraliseret vand og en blanding af aminer, der lægger en beskyttende hinde på anlægget. Ved solvarmeanlæg, der er nye, helt rene og problemfri eller udsyret, er dette produkt en oplagt mulighed.

Udover miljøvenligheden udmærker produktet sig ved en ekstrem lav elektrisk ledningsevne, der minimerer risikoen for galvanisk tæring.
Læs produktbeskrivelse

Sunpower Protection Blue Line er det andet produkt specielt udviklet til solvarmeanlæg. Hvis der ikke skal tages specielt hensyn til miljøet, og man ønsker en exceptionel beskyttelse, må valget falde på Blue Line. Især ved ældre eller problemfyldte anlæg er Blue Line oplagt. Produktet indeholder additiver, der oprenser, passiverer og beskytter jern og kobber.
Læs produktbeskrivelse

Du er velkommen til at ringe til Kim Toft Hansen på tlf. 23 25 76 79 og få en snak om, hvilken glycoltype og blanding, der er bedst til jeres anlæg, samt hvilke tiltag der skal til for at give glycolen de optimale betingelser og dermed også den længste levetid.

Kontakt os gerne for råd og vejledning

Oversigt med datablade